Mosel-Romantikhotel Dampfmühle - Enkirch

De Moezel voor liefhebbers van bochten

Ons hotel is ideaal voor alle liefhebbers van bochten en genot. Midden tussen de winjbergen en de bossen ligt ons hotel aan de rand van Enkirch in een zijtak van de Moezel. Van hieruit zijn er veel mogelijkheden om de regio te ontdekken. Het maakt niet uit of u rustig cruist of liever schuin in de bochten hangt. Vanuit het dal van de Moezel verlopen de weg, deels als een krukkentrekker, naar de hoger gelegen delen van de Eifel en de Hunsrück.

Gastgever Paul Sauer is zelf motorrijder en geeft graag advies bij de planning van een tour. Natuurlijk heeft hij ook uitgewerkte touren en begeleidt hij, wanneer hij daarvoor tijd heeft, graag een groep door zijn streek.

Na de tour is het tijd voor ontspanning op het terras met de vele wijnranken of je neemt plaats in de tuin met talrijke oude bomen. Afkoeling vind je in door een duik in het zwembad, dat overigens op zonne-energie wordt verwarmd.

Eten en drinken is goed voor lichaam en geest

De keukenchef is een liefhebber van frisse ingrediënten, die aan de Moezel rijkelijk verkrijgbaar zij. Vee kruiden, waarmee hij zijn gerechten verfijnt, stammen uit onze eigen biologische tuin. Wild en paddenstoelen uit de bossen in de omgeving kommen vers klaargemaakt op tafel.

Onze wijnen komen voornamelijk uit onze eigen wijngaard. Wie meer wil weten over onze moezelwijnen, kan in de periode tussen Pasen en oktober op maandag aan een rondleiding met proeverij in onze historische wijnkelder deelnemen.

Aan het einde van een dagje touren, vind je rust in een van de 16 moderne en licht ingerichte kamers. Voor de motor is natuurlijk ook voor onderdak gezorgd.

Mocht Petrus eens een slechte dag hebben dan ligt een alternatief al klaar.

Hier kom je op onze Biker Stop , onze arrangementen voor biker. Wat wil je nog meer?

We zien elkaar in Enkirch!

Silke en Paul Sauer

Aantal kamers

  • Aantal 1-persoonskamers: 1
  • Aantal 2-persoonskamers: 15

Voorzieningen voor biker

  • Groepskorting
  • Extra droogruimte
  • Stelplaats
  • Tourtips
  • Specials
  • Terras

Contact

Moselromantik-Hotel Dampfmühle
Am Steffensberg 80
D-56850 Enkirch
T +49 (0)6541-813950
www.dampfmuehle-enkirch.de