Motor Bike Hotel Gasthaus zur Post - Klotten

De Moezel – een schatkist voor motorrijders.

Ons hotel is ideaal voor genieters en liefhebbers van een (bijna) alpine-feeling.

Direct bij het hotel, midden in de steile wijnbergterrassen van het Moezeldal, begint rijplezier. Heerlijke bochten tot aan de legendarische Nürburgring in de Eifel, door de bosrijke Hunsrück, naar Trier en Luxemburg, naar het dal van de Rijn of gemoedelijk langs de Moezel.

De hotelier is zelf motorrijder en geeft graag advies bij de planning van een tour. Als jarenlang lid van de Motor Bike Hotels en partnerhotel van het Eifel Routenteam, heeft hij uiteraard diverse uitgewerkte touren kant en klaar liggen. Als hij tijd heeft laat hij graag zijn streek zien.

Na een tour is voor de motor voor bijzonder onderdak gezorgd: een plekje in de oude dorpszaal. Een kleine reparatiehoek en een droogruimte worden eveneens aangeboden.

Zodra de motors verzorgd zijn, zorgen wij natuurlijk ook voor het wel en wee van de biker. Geniet van een koel biertje of het grote terras en geniet van het prachtige uitzicht op de Moezel. Als je weer fit bent voor de avond, verwennen we je in ons restaurant of in de historische gewelfkelder met lekkernijen uit onze excellente keuken en met exclusieve wijnen uit onze eigen wijnkelder.

Laat in een gezellige ronde de dag nog eens revue passeren om dan heerlijk te slapen in onze moderne 2-persoonskamers, voorzien van douche, wc, telefoon en tv. Alternatief beschikken wij ook over vakantiewoningen voor 2-4 personen.

Na een goed ontbijt start je de volgende dag in een nieuwe tourdag.

Meer informatie over ons hotel en onze arrangementen vind je op onze website.

Aantal kamers

  • Aantal 1-persoonskamers: 1
  • Aantal 2-persoonskamers: 15

Voorzieningen voor biker

  • Groepskorting
  • Extra droogruimte
  • Stelplaats
  • Tourtips
  • Specials
  • Terras

Contact

Motor Bike Hotel Gasthaus Zur Post
Bahnhofstr. 24
D-56818 Klotten/Mosel
T +49 (0)2671-7116
www.hotelzurpost-klotten.de